Anders Landström, producent från produktionsbolaget Filmlance.
Foto: Malin Thelin/Sveriges Radio
Ystad

Nu spelas Bron säsong fyra in

”Vår förhoppning är att detta ska bli den bästa”
4:19 min

I Ystad idag är det dags för inspelningen för fjärde och sista omgången av den dansk-svenska tv-serien Bron.

Det är en ganska grå och kulen dag. Kanske en ganska bra dag för filminspelning, åtminstone om det handlar om ruggiga ting.

Inne i en lägenhet i Ystad pågår inspelning. Anders Landström, producent från produktionsbolaget Filmlance har varit med i alla omgångar.

– Jag har jobbat med det här i över tio år, och nu är vi inne på sista säsongen. Vi har förberett i ett år, och nu är det skönt att vara igång med inspelningen, säger Anders Landström.

I slutet av den tredje delen sitter Henrik och Saga hemma i köket, och spekulerar om det fortfarande är möjligt att hitta Henriks barn, som är försvunna.

– Det börjar med en annan otäck historia, men fortsätter sedan med hur det går för Henrik och Saga. Vi får följa dem, men sedan är vi litet hemlighetsfulla, för vi vill ju inte förstöra för tittarna.

– Vi har ett otroligt bra manus och vår förhoppning är att detta ska bli den bästa. Våren 2018 är det dags för sändning, säger Anders Landström.

 

 

 

”Vår förhoppning är att detta ska bli den bästa”

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".