Lars Brundin
Lars Brundin. Foto: Lars Ekman/Sveriges Radio
P4 Nästa

Lars Brundin är finalist 3 i P4 Nästa Malmöhus

Lars Brundin: Tre trappor upp
3:57 min

Lars Brundin har tidigare spelat i olika coverband, men satsar nu solo. Han har skrivit både text och musik skrivit till låten "Tre trappor upp".

– Den här låten kom till på fem minuter, en glad trallvänlig låt, säger Lars Brundin.

Lars Brundin är pressfotograf från Malmö. Förra året förverkligade han en dröm om att ge ut sin egen musik på albumet "Hotel Royal", tretton låtar i klassisk singer/songwriter-stil.

– Det var min dotter som pushade mig när hon hörde mina låtar, så jag spelade in dem, säger Lars Brundin.

Nu är han i full färd med att göra klart uppföljaren. En platta där han själv skrivit allt material och den här gången bara på svenska.

Lars Brundin har tidigare figurerat i diverse namnlösa källarband. Han har varit sångare och gitarrist i Malmöbaserade coverbandet Cover Story På 90-talet syntes han som soloartist i TV.

Så här röstar du: För att rösta på Tre trappor upp så skickar du ett sms, gör så här: skriv P4malmö gör ett mellanslag skriv låt3 Skicka sedan till 722 50. Du kan rösta max 10 ggr från samma nummer och det kostar 3:-/gång + eventuell trafikavgift.

Fr o m onsdag 10 maj kan du rösta.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".