Polis utryckning blåljus.
Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT.
Helsingborg

Mordförsök i Helsingborg

En man i 18-årsåldern fördes på fredagskvällen till Helsingborgs lasarett med stickskador efter ett större bråk på Blåkullagatan i Helsingborg.

Polisen fortsätter i dag att förhöra vittnen angående det bråk som ägde rum i Helsingborg igår kväll där en man blev knivskuren. Mannen, som är i 18-årsåldern, fördes på fredagskvällen till Helsingborgs lasarett med stickskador efter ett större bråk på Blåkullagatan.

Larmet om bråket kom in vid 19.30-tiden till polisen om ett bråk bland ett tiotal personer. När polis kom till platsen fanns det endast den skadade unga mannen kvar, som då var talbar.

Initialt rubricerade polisen händelsen som misshandel. Men på sjukhuset upptäcktes stickskador på mannen och rubriceringen ändrades till försök till mord.

Inga gripanden har gjorts än och polisen i Helsingborg uppger att det är det är svårt att få en inblick i vad som hänt, då varken vittnen till händelsen eller målsägande vill kommentera händelsen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".