Man gripen för knivskärning i Lönsboda

Vid middagstid på nyårsdagen grep polisen en 29-årig man som är misstänkt för att ha knivskurit en annan man på en fest i Lönsboda. Den knivskurne mannen hittades av polisen vid en rutinkontroll av en bil på nyårsdagens morgon. Han låg då skadad i baksätet och polisen fick kalla på ambulans.

Polisen hade stoppat bilen vid en rutinkontroll. I bilen fanns, förutom den skadade mannen, ytterligare en man och en kvinna. Enligt de första uppgifterna hade den skadade mannen övernattat i Lönsbodatrakten och därefter hamnat i bråk och skadats. Efter det hämtade de andra två personerna honom med bil vid Statoil-macken i Lönsboda. Strax efteråt stoppades bilen av polisen i en rutinkontroll.

Till en början verkade den knivskurne mannen ha fått mycket svåra skador i buken. Senare på nyårsdagen visade det sig dock att hans skador var begränsade.

Den 29-årige man som är misstänkt för knivskärningen greps vid halvett-tiden och är misstänkt för grov misshandel och har förts till polishuset i Kristianstad för att förhöras.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".