Män skjutna i huvudet i Landskrona

På söndagseftermiddagen hade ännu ingen gripits misstänkt för skottlossningen i centrala Landskrona. Två skottskadades i huvudet och opererades under dagen på universitetssjukhuset i Lund.
Det är ännu oklart vad som ligger bakom beskjutningen, som inträffade vid 4.30-tiden på söndagsmorgonen. De både männen är inte identifierade än, men de är i 20-25 årsåldern. - Den ene påträffades skjuten i en bil som kört in i en vägg och den andre hittades liggande på gatan en bit bort, säger Charley Nilsson, som är presstalesman på polisen i Nordvästskåne. De båda männen är skottskadade i huvudet och utgången är oviss enligt Kjell Ivarsson, kirurg på Lunds Universitetssjukhus. De båda männen opererades under söndagen. Det finns ännu ingen misstänkt för beskjutningen men polisen har fått in vittnesuppgifter om en person som troligen varit inblandad i händelsen. En stor mörk bil, som vittnen har sett i området, letar polisen också efter. Dessutom har man hittat vapen i anslutning till brottsplatsen. Tidigt satte polisen upp vägspärrar på flera platser i Skåne. Under söndagseftermiddagen hade dessa inte gett något resultat.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".