Strålande match av MFF debutanter

I lördags var det dags för en allsvensk match för Malmö FF som slog AIK hemma med 3-1. Och det var en strålande debut för Malmös två nya spelare, Junior, som gjorde det sista målet och Jonatan Johansson som gjorde de två första.

Stor hjälte i Malmö var nyförvärvet Jonatan Johansson som gjorde 1-0 i den första halvleken och 2-0 i den andra efter en försvarstabbe utav AIK.

- Det är väl aldrig något man tänker på före matchen, det är klart man drömmer om det men det var skönt, skönt att börja så här. Men det var en ganska jämn match, AIK hade en massa chanser också så att vi hade lite flyt idag, sa Jonatan Johansson efter matchen.

Och han hyllade en annan debutant i MFF, målvakten Jonas Sandqvist.

- AIK kom bra in i matchen och då räddade han oss.

Annars var det laginsatsen som Jonatan Johansson ville lyfta fram.

- Vi har en jättebra trupp nu här i Malmö. Vi har bra spelare på bänken som till exempel Jeppe som kom in och var fantastisk, han passade bollen till 2-0 och 3-0 och att ha en spelare som kan komma in med så pass bra klass är viktigt för laget.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".