Jobbig helg för polisen

Det har varit en jobig helg för polisen i Skaraborg med flera fall av misshandel, bråk, olaga hot och fylleri. I centrala Skövde har det också varit omfattande skadegörelse i form av klotter. Flera personer var inblandade och tre greps mer eller mindre på bar gärning. De gripna är i åldern 17 - 20 år.
En man fick föras till Kärnsjukhuset med medelsvåra skador efter en singelolycka på länsväg 200 strax utanför Skövde. Han körde av vägen och in i ett träd. Och vid ett villainbrott i natt i Götene kom tjuven eller tjuvarna bland annat över ett värdeskåp med kontanter och smycken till ett ännu okänt värde. Ett mera udda fall, som polisen blev kallad till, inträffade i Falköping. En liten hund, en papillon, blev osams med två större hundar, bl.a. en schäfer. Det hela slutade med att de stora hundarna bet ihjäl den lilla hunden.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".