Mobilmobbad utvisad på 3G-möte i Grästorp

Placeringen av mobilmaster för det framtida så kallade 3G-nätet fortsätter att väcka heta känslor. Vid ett informationsmöte i Grästorp i veckan blev en åhörare utvisad efter att han anklagat en sjukhuspräst för mobbning, när att hans mobiltelefon ringde.
Det var de elöverkänsligas intresseförening Vågbrytaren, som arrangerade mötet i Grästorp. Det som fick känslorna att svalla över var när centerpolitikern Svante Classon blev uppringd på sin mobiltelefon mitt under att mötet pågick som bäst. Det här var ett klart fall av mobbning mot elöverkänsliga, ansåg en av deltagarna. Det hjälpte föga att Classon förklarade, att han hade jourtjänst som sjukhuspräst på NÄL. Han måste gå att nå hela tiden. Trots denna förklaring slutade intermezzot med att den mobbade åhöraren blev avvisad från mötet. Det rapporterar Nya Lidköpingstidningen.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".