Stökig Påskaftonsnatt

Det har på en del håll varit en ganska stökig påskaftonsnatt i Skaraborg enligt rapporter från vakthavande polisbefäl. I Skara utbröt ett gängbråk och där blev en person så kraftigt misshandlad att han fick föras till Kärnsjukhuset för vård. Flera andra fall av misshandel och skadegörelse har också rapporterats från olika platser i Skaraborg.
I Mariestad försökte en person göra inbrott i en butik, men ett vittne vaknade av att en ruta krossades och larmade polisen. En patrull var snabbt på plats och kunde gripa tjuven. Vid ett inbrott på Bjertorps golfbana stals ett par hundra golfbollar. Flera larm om gräsbränder som orsakats av fyrverkeripjäser har också kommit in, men dessbättre har dessa bränder inte orsakat några större skador. Polisen har också fått ta emot åtskilliga telefonsamtal från personer som klagat över kraftiga påsksmällar.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".