Naturreservat och dieselskatter på LRFs stämma

Sänkta eller slopade dieselskatter, ersättning för vargens härjningar och mindre hysteri kring naturreservaten. Det är frågor som de skaraborgska representanterna tar upp när Lantbrukarnas Riksförbunds (LRFs) stämma inledds i Göteborg i dag.
LRF i Skaraborg har 14 ombud på plats i Göteborg. Dessutom får stämman ta ställning till ett antal skaraborgska motioner om bland annat vargar och det som kallas naturreservatshysterin. - De flesta av de här reservaten har ju skapats av generationer av enskilda. Vad säger att myndigheterna skulle göra det bättre om de tar över, säger ombudsman Lars Nilsson på LRF Skaraborg. Långköraren om sänkta eller slopade dieselskatter är givetvis ett ämne också på stämman. - Vi har ju fått ett löfte från vår statsminister Göran Persson till vår före detta ordförande Hans Jonsson om sänkta dieselskatter, påpekar Lars Nilsson.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".