Uppgörelse bland kriminella bakom skottdrama i Nossebro

Det var flera kriminellt belastade personer, som var inblandade i skottdramat på en gård utanför Nossebro på Varaslätten i går kväll.Det uppger i dag Länskriminalen i Skaraborg.En man i 40-årsåldern blev allvarligt skadad och fick föras till Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg.En jämnårig man har anhållits misstänkt för försök till mord.
Det var i går kväll, som en bil körde fram till en gård utanför Nossebro.En person i bilen avlossade flera skott mot några personer som var samlade på gården.En man i 40-årsåldern från Tollered i Lerums kommun träffades i bröstet.Han vårdas för allvarliga, men inte livshotande skador.Polisen grep i morse en misstänkt i samma ålder i Annelund utanför Herrljunga.Lars Johansson på Länskriminalen i Skaraborg säger att de inblandade kände varandra.De tillhör samma krets av människor, som sysslar med olika typer av kriminell verksamhet.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".