motocross

Norén tog dubbelseger i Tibro

I helgen kördes den tredje deltävlingen i motocross-SM av sex stycken totalt. Falköpingsföraren Fredrik Norén vann båda sin heat i Mx 2 klassen. Alex Eriksson från Tibro MK hade svårt med sin nervositet och var inte nöjd med sin insats i helgen.

Hemmahoppet Kim Hanborn fick stå bredvid banan och titta på konkurrenterna i Mx-girls klassen, eftersom hon ådrog sig en handledskada vid en tidigare träning.

Motocrosstjejen Kim Hanborn från Tibro MK missade för första gången en SM-deltävling i helgen.

Hemmahoppet Kim Hanborn fick stå bredvid banan och titta på konkurrenterna i Mx-girls klassen, eftersom hon ådrog sig en handledskada vid en tidigare träning. Vann heat ett gjorde Elin Mann och heat två Sandra Adriansson. Leder totalt gör Elin Mann och Kim Hanborn på en 14:onde plats.

I Mx 1 där vann Jonathan Dalhgren från Alingsås både heat ett och två.

Otursamt blev det för Filip Thuresson från Uddevalla, men som går på crossgymnasiet i Tibro, hans gamla axelskada slogs upp under helgens deltävling.

Falköpingsföraren Fredrik Norén vann båda sin heat i Mx 2 klassen. Totalt leder Fredrik Norén klassen.

Alex Eriksson från Tibro MK hade svårt med sin nervositet och var inte nöjd med sin insats i helgen. Han slutade som fyra i första heatet och nia i det andra och totalt ligger Eriksson ligger på fjärde plats.