Flera inbrott under natten till söndagen

Det har varit en hektisk natt för polisen i Skaraborg, bland annat med flera inbrott. I Lidköping greps en 20-årig man när han krossade fönster på polishuset. I Falköping stals medicin från ett medicinskåp vid ett inbrott.

En 20-årig man greps natten till söndagen när han krossade fönster på polishuset i Lidköping. En granne larmade polisen, och innan mannen kunde gripas hade han hunnit krossa tre fönster på byggnaden.

I Falköping stals medicin från ett medicinskåp vid ett inbrott på kommunens alkohol-och narkotikaenhet. Det är oklart vad som har försvunnit, men enligt polisen ska det inte vara några farliga mediciner.

Även Överskottsbolaget i Skövde har haft inbrott, där någon har tagit sig in genom taket och slagit sönder en vägg för att komma åt ett kassaskåp. Polisen kunde under dagen konstatera att gärningsmännen inte lyckades bryta sig in i kassaskåpet. Det enda man fick med sig ut var 300 kronor från en kassaapparat.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista