Stor sorg i Blidsberg

Idag begravs den 12-årige pojke från Blidsberg som omkom i en svår trafikolycka utanför Tidaholm i början av februari. Vid olyckan kolliderade två bilar och två personer, den 12-årige pojken och en 35-årig man, omkom.
Olyckan orsakades av en narkotikapåverkad man som kom över på fel sida i samband med en omkörning. I den bilen satt den 35-årige mannen tillsammans med den narkotikapåverkade föraren. I den andra bilen satt den 12-årige pojken tillsammans med några kamrater. De var på väg hem från en bandyturnering. 35-åringen var efterlyst eftersom han var på permission från Tidaholmsanstalten och inte kommit tillbaka i tid. Olyckan inträffade bara ett par kilometer från anstalten. I Blidsberg har krisgruppen arbetat mycket med att bearbeta klasskamraternas sorg. Bland annat har klassen besökt olycksplatsen som markerats med ett kors, blommor och ljus. De övriga inblandade i olyckan klarade sig utan svårare fyskiska skador.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".