Midsommarafton stökigast i Lidköping

Lidköping är den plats i Skaraborg som haft det som stökigast under midsommarafton, det uppger polisen i Skaraborg nu på morgonen. Sammanlagt sitter 4 personer gripna eller anhållna och 6 personer fick tas om hand för fyllleri.

Från Lidköping sitter två personer anhållna efter misstanke om misshandel och två andra är gripna av liknande anledningar. Dessutom fick polisen ta hand om 6 personer i samma kommun som var så berusade att de inte klarade att ta hand om sig själva.

I trafiken har polisen gripit två personer för rattfylla, den ena var rejält berusad och körde i diket på en mindre väg utanför Skövde, den andra var en kvinna som själv körde till sjukhuset i Lidköping, där hon kallade på polis för att anmäla sin man för misshandel.

En person körde med sin bil rätt in i en husvägg i centrala Töreboda vid 4-tiden i morse. Polisen försökte stoppa bilen eftersom man misstänktee rattfylleri, men föraren körde ifrån polisen och kolliderade med väggen. Han sprang från platsen och hann också undan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista