Falköpings KIK:s duktiga Madelen Janogy som gjorde 2-0 målet mot Lidköping.Foto Tommy Järlström P4 Skaraborg Sveriges Radio.
Fotboll

Falköpings KIK vann toppmötet

1:29 min

Det blev seger med 2-0 för Falköpinga KIK i toppmötet med Lidköpings FK i damernas  div 2. Och laget är därmed fortfarande utan poängförlust.

Det blev en rättvis seger för hemmalaget som på Odenplan var det bättre laget även om gästerna från Lidköping hade möjligheter till att näta och stundtals höll spelet väl uppe.

Falköping tog ledningen med 1-0  redan i den sjunde minuten genom Maja Green men sedan gled initiativet sakta över till Lidköping som skapade en del chanser och det var nära kvittering. Men så kom då lite överraskande i det läget 2-0 genom talangen Madelen Janogy i FKIK som då sedan stod sig tiden ut. Gästerna hade dock en hel del boll  i den andra men det blev inga mål för laget denn kväll.

 Därmed är FKIK i topp utan poängförlust och laget ser intressant ut inför fortsättningen med talangen och landslagstjejen i F 17 Madelen Janogy i spetsen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista