Skara

Olycka bakom balkongfall

Den kvinna som igår morse föll från en balkong i Skara vårdas fortfarande på sjukhus efter operationen i Göteborg igår. Mycket talar för att det var en ren olycka som gjorde att hon föll.

Det var vid halv femtiden igår morse som polisen fick larm om att kvinnan fallit från en balkong på andra våning på en fastighet på Vallgatan.

Kvinnan var vid medvetande när hon fördes till Kärnsjukhuset i Skövde. Därifrån kördes hon sedan vidare för operation i Göteborg. Vilka skador hon fått och hur hon mår är okänt.

Operationen som hon genomgick under gårdagen gjorde att polisen inte kunde tala med henne. Däremot knackade de dörr på Vallgatan för att på så sätt försöka ta reda på vad som orsakade fallet. Det verkar ha handlat om en ren olycka:

– Det verkar inte ha legat något brott bakom. Vi är nästan säkra på det, men ska såklart fråga henne också så snart det går, säger Per Larsson, inre befäl vid Lidköpingspolisen.

Nyheterna Skaraborg
nyheterna.skaraborg@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista