Inte konstigt att Martia kände sig smått virrig efter att ha fått en discokula i huvudet när hon skulle dansa till Streaplers i Falköping. Foto: Scanpix.
Falköping

Otippad discokuledramatik på Streaplers spelning

4:20 min

Marita Sjölin Adzievska skulle se dansbandet Streaplers i Falköping i helgen. Men kvällen tog en oväntad vändning när en discokula ramlade ned från taket och träffade henne i huvudet.

– Det var något som smällde till i bakhuvudet så jag stöp i backen. Tänkte först att det kanske var en flaska eller något, säger Marita Sjölin Adzievska till P4 Morgon.

Bandet slutade spela och Marita minns att Streaplers slutade spela, men tror inte att hon svimmade trots att det blev aningen snurrigt just vid smällen.

– Det var egentligen igår, dagen efter, som chocken kom. Tänk om den (discokulan reds.anm.) tagit mitt på huvudet?

Marita blev hämtad med ambulans och förd till KSS för observation. Men det slutade trots allt bra och efter några timmar blev det taxifärd tillbaka till Folkets park i Falköping där Streaplers spelade.

– Då var det en eller två låtar kvar. Och när jag kom tillbaka där så slutade bandet spela och sa 'oj, nu är hon tillbaka'. Då fick jag gå fram, och så fick jag en skiva av dem, säger Marita.

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista