P4 Skaraborg all rapportering rörande E20 på ett och samma ställe, klicka på bilden för att komma dit. Bild: Erik Grönlund / P4 Skaraborg
E20

Bil voltade - två allvarligt skadade

En personbil körde på onsdagsmorgonen av okänd anledning av E20 några kilometer norr om Skara. Två personer är allvarligt skadade.

Olyckan inträffade på E20 strax norr om Skara i södergående riktning strax efter klockan 05 på onsdagsmorgonen. Enligt räddningstjänsten var det en ensam personbil som av okänd anledning körde av vägen och voltade ut på ett fält intill vägen.

I bilen färdades fyra polska män i dryga 20-årsåldern. Samtliga fyra fördes till Skaraborgs sjukhus Skövde, varav två alltså är allvarligt skadade. Vägen stängdes delvis av medan bilen bärgades, men vid 07-tiden var vägen röjd och trafiken flöt på som vanligt igen.

P4 Skaraborg
nyheterna.skaraborg@sverigesradio.se

P4 Skaraborg har samlat all rapportering om E20, det som brukar kallas för Sveriges farligaste väg, på ett ställe. Under gruppen "E20 genom Skaraborg" hittar du allt från rapportering om senaste inläggen i debatten till rapportering om tidigare olyckor.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".