1 av 3
Torgny Johansson har täckt de krossade rutorna med en pressenning. Foto: Richard Hermansson
2 av 3
Torgny Johanssons lägenhet var sig inte riktigt lik denna morgon. Foto: Richard Hermansson / P4 Skaraborg Sveriges Radio
3 av 3
Förödelsen i lägenheten efter att bilföraren dundrat rätt in i fasaden. Foto: Richard Hermansson / P4 Skaraborg Sveriges Radio
Tidaholm

Stulen bil körde rakt in i Torgnys lägenhet

Torgny Johansson: ”Jag kan ju inte sova här”
1:00 min

Torgny Johansson i Tidaholm fick sig ett bryskt uppvaknande tidigt under tisdagsmorgonen. Strax före klockan fyra dundrade en bil rakt in i Torgnys vardagsrum på Södra ringvägen.

– Jag vaknade av en vädlig smäll och jag hörde glassplitter, förstod inte riktigt vad det var men när jag gick ut till mitt vardagsrum så såg jag förödelsen och utanför stod en bil kvaddad, säger Torgny Johansson till P4 Skaraborg.

Bilen, som var stulen, blev totalförstörd men föraren försvann från platsen och polisen har inte lyckats gripa någon trots att eftersökning med hundpatrull har gjorts nu tidigt på morgonen. Torgny hade sina misstankar direkt om vad som låg bakom den märkliga väckningen.

– Nu har de kört stolle igen på ringleden, det går uppåt 150 ibland, säger Torgny.

Det är inte första gången en bil kör in i ett hus på Södra ringvägen i Tidaholm. Torgny Johansson berättar att det bara var tre veckor sedan en annan bil körde in i samma hus. Under tisdagsförmiddagen uttrycker Torgny mest bekymmer över vad som ska hända nu.

-- Jag hoppas att det blir flyttning idag, jag kan ju inte sova här, säger han till P4 Skaraborg.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".