Musik

Internationell duo gör europapremiär i Falköping

"Det känns jättespännande"
0:54 min

En musikupplevelse utöver det vanliga, kommer att genomföras i morgon i kväll i Pingstkyrkan i Falköping. Det är en europapremiär för en internationell duo.

Det är Jonathan Thulin som bor i USA och arbetar heltid som sångare, låtskrivare och artist som ska framträda tillsammans med artisten Charmaine från Australien. Duon gör sin europapremiär i Falköping på sin turné "Love & War".

-- Jag är särskilt glad över möjligheten att få göra en turné just i Sverige och få komma till Falköping, eftersom jag bott i Trädet mellan Falköping och Ulricehamn och har mycket vänner runtom om kring, säger Jonathan Thulin i ett pressmeddelande.

Arrangör i från Pingstkyrkan Dan Hovskär säger till P4 Skaraborg.

– Riktigt roligt att kunna bjuda Falköpingspubliken och Skaraborgarna på en så här förstklassig musikupplevelse. Det är inte ofta det blir en premiär på en europaturné i Falköping, dessutom!

Turnéledare och pianist är en annan Falköpingsbekanting nämligen Simon Holmgren. Det är högklassiga sångare och musiker från USA, Australien, Sverige och Finland som medverkar på konserten.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".