Elisa Lindström tog hem SVT:s Dansbandskampen 2010. Foto:Torbjörn Nilsson /SR Skaraborg
TV

Elisa's Elisa klar för Körslaget

Elisa Lindström: "Det finns så mycket musik i lilla Töreboda"
2:24 min

Elisa Lindström, frontfigur i dansbandet Elisa's, har fått förtroendet att leda en kör i TV4:s körslaget. Dansbandssångerskan från Töreboda kommer att tävla mot bland andra Dogge Doggelito och Anna Book.

I dag presenterade TV4 startfältet för sjunde säsongen av Körslaget. Snart är det dags för castingen av vilka som ska få den äran att utgöra respektive kör, men redan nu vet vi alltså att det kommer finnas skaraborgsk representation i programmet.

– Vi ska ha en audition i Töreboda i augusti och det ska bli väldigt spännande att se vilka som dyker upp, säger Elisa Lindström.

Elisa Lindström, från Töreboda, har på senare år blivit en av landets starkast lysande dansbandsprofiler. Elisa har trots sin unga ålder redan hunnit kamma hem Guldklaven två år i rad för årets sångerska och vunnit Sveriges radios specialpris för ungt uppstickarband 2011, konstaterar TV4 i ett pressmeddelande.

Körledare i sjunde säsongen av Körslaget

Dogge Doggelito (Botkyrka)
Wille Crafoord (Mariesfred)
Anna Book (Munkfors)
Elisa Lindström (Töreboda)
Andreas Weise (Falsterbo)
Sonja Aldén (Huddinge)
Rickard Söderberg (Halmstad)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".