1 av 5
Dykare söker efter den försvunna kvinnan. Bild: Jonas Partheen/P4 Väst Sveriges Radio
2 av 5
Missing People Trollhättan. Bild: Jimmy Kirvesmäki/P4 Väst Sveriges Radio
3 av 5
Avspärrning kring soptunnor i Trollhättan. Bild: Jimmy Kirvesmäki/P4 Väst Sveriges Radio
4 av 5
Polisavspärrningar på dörren till lägenheten. Bild: Jimmy Kirvesmäki/P4 Väst Sveriges Radio
5 av 5
Polisen söker med helikopter efter den försvunna kvinnan i Trollhättan. Bild: Charlie Johansson/P4 Väst Sveriges Radio
Försvunnen kvinna

Polisen söker med helikopter och dykare i Hunneberg

Idag sker eftersökningar av polis vid Hunneberg efter den försvunna tvåbarnsmamman från Trollhättan, både med helikopter över området och dykare i olika vattendrag.

Sten-Rune Timmersjö på länskriminalen säger till P4 Väst att Hunneberg är intressant eftersom att det är en lämplig plats att göra sig av med en kropp - eller gömma en person om man ser till vart kvinnan bor.

Polisen undersöker också en utbränd bil som ska ha hittats vid Hunneberg i anslutning till att kvinnan försvann. Bilens ägare har kopplingar till den 36-åring som sitter anhållen misstänkt för att ha rövat bort kvinnan.

Blod i trappuppgången
Det var under söndagseftermiddagen den 30 juni som polisen larmades till en fastighet på Östra Margaretavägen i området Dannebacken i östra Trollhättan, då en person hade upptäckt blod i en trappuppgång.

Blodspåren ledde till en lägenhet där stora mängder blod påträffades. Fynden tydde på att ett våldsbrott har ägt rum på platsen och en förundersökning inleddes om misstänkt mord alternativt dråp.

Den kvinna i 20-årsåldern som bor i den aktuella lägenheten är försvunnen och en anmälan om misstänkt människorov har upprättats.

Jimmy Kirvesmäki

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".