Ett ljus brinner där den försvunna tvåbarnsamman hittade. Foto: Victor Jensen/P4 Väst.
polis

Bilden klarnar om mordet på tvåbarnsmamman

Under dagen hålls nya förhör med de två män från Skaraborg som misstänks för inblandning i mordet på tvåbarnsmamman från Trollhättan. Idag har polisen fått det preliminära obduktionsresultatet.

Den åttonde augusti hittades den 23-åriga kvinnan från Trollhättan död efter flera veckors intensivt sökande. Kroppen låg i ett skogsområde med tät vegetation i Grästorp i närheten av en bilväg.

Det preliminära obduktionsresultatet har nu alltså kommit in till polisen, men vad det säger vill kriminalkommissarie Tord Haraldsson som leder utredningen inte berätta.

– Obduktionen är ännu inte helt avslutad, men vi har en arbetshypotes om hur kvinnan bragts om livet, säger Haraldsson till P4 Skaraborg.

"Har lämnat olika versioner"
Idag pågår också nya förhör med de två män från västra Skaraborg som är häktade misstänkta för skyddande av brottsling. Polisen uppger att de har en ganska klar bild över var de två befunnit sig då kvinnan försvann, detsamma gäller för den mordmisstänkte 36-åringen.

Männen har lämnat olika versioner och dessutom ändrat sina versioner under förhör. Senast imorgon måste åklagaren besluta om förlängd häktningstid för de två skaraborgarna.

Den fyndplats vid en skogsväg där brända rester efter bland annat kläder hittades bedöms fortfarande som mycket intressant i utredningen, både vad gäller det som hittats i brandresterna och det geografiska läget, säger Haraldsson till P4 Skaraborg.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".