Vet du något om Gabriel Holmdahls försvinnande? Ring polisens tipstelefon 114 14. Foto: privat

Gabriel, 20 år, försvunnen sedan nio dagar

Gabriel Holmdahl från Lidköping sågs i centrala Lidköping den 14 augusti. Sedan dess är han spårlöst försvunnen. Även Missing People har lämnat ut en efterlysning via sociala medier.

– Vi vet inte var han befinner sig, och vi vet heller inte riktigt var vi ska leta någonstans, säger Göran Johansson vid Lidköpingspolisen.

De anhöriga till Gabriel känner stor oro sedan han varit försvunnen sedan 14 augusti. Genom att sprida bild och information bland annat via lokala medier hoppas man få in tips som kan leda till att försvinnandet kan lösas.

– Vi får in en del tips från personer som tror sig ha sett honom, men än så länge har det inte gett något konkret. Vi är tacksamma för den hjälp som vi kan få från t ex Missing People, men någon sökinsats är inte aktuell. Vi har inget specifikt område att leta i.

Polisen misstänker i nuläget inget brott, men för varje dag som går så ökar givetvis frågetecknen om vad som kan ligga bakom.

– Vi arbetar brett och utesluter ingenting i nuläget, menar polisen i Lidköping.

Tips om den försvunne Gabriel Holmdahl kan lämnas till via polisens tipstelefon: 114 14.

Fakta Gabriel Holmdahl:

Ålder: 20 år.
Längd: 174 centimeter.
Vikt: cirka 75 kilo.
Hår: kort, mörkblont.
Ögon: bruna.
Kännetecken: En dödskalletatuering på halsen och på ena handens fingrar är hate tatuerat.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".