Vanessa, Eric och Tilde har skilda åsikter om vad som är kul att göra med familjen. Foto: Petra Dydiszko, P4 Skaraborg / Sveriges Radio
P4 Morgon

Juniorpanelen tipsar om familjekul

Juniorpanelen: Utflykt och bad eller film, spel och sova.
4:16 min

Det har blivit dags för juniorpanelen att tipsa om familjekul och här går åsikterna isär. Det tipsas om allt från fartfyllda utflykter till att ta en tupplur hemma på kvällen eller spela ett sällskapsspel.

Vanessa tipsar om att packa med sig lite godsaker och ha en picknick i naturen då man pratar om livet. Tilde vill ha lite mer fart och föreslår en utflykt till Mösseberg där det finns minizoo, en fin lekplats och ett stort torn. Eric föreslår istället att man kan bada och det fungerar ju fint både ute och inne.

Eftersom vi nu går mot kallare tider passar panelen också på att tipsa om familjekul som passar en mörk höstkväll. Se på skräckfilm tycker Vanessa är kul.
- The shining är min favorit, berättar Vanessa som sedan tipsar om att man kan avsluta med att kolla på lite tecknat efteråt så att man slipper mardrömmar.
- Jag tycker man kan spela sällskapsspel, racko och monopol är kul, säger Tilde.
- Man kan gå och lägga sig, skrattar Eric som inte kan komma på något ytterligare att tipsa om.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".