1 av 2
Mark Gunnardo i studion. Foto: Camilla Milton / P4 Skaraborg Sveriges Radio
2 av 2
Mark Gunnardo har lätt till skratt. Foto: Camilla Milton / P4 Skaraborg Sveriges Radio
Replokalen

Trubaduren Mark Gunnardo gästade Replokalen

27 min

Sångaren och låtskrivaren Mark Gunnardo plockade fram sin humoristiska sida och tog med den och gitarren för att underhålla lyssnarna i Replokalen. Han bjöd på både Bellman-visor, amerikansk humor och John Fogerty.

Mark Gunnardo är en Skövdebo i sina bästa år som gärna underhåller med sin musik på fester och klubbar. Han skriver både eget material och spelar covers. Intresset för musik började i pojkrummet i Timmersdala där gitarren blev en intressant pinal att utvecklas med när rockmusiken influerade.

Men även om Mark spelat rock, heavy metal och även sjöng "O'helga natt" i P4 Morgons uppesittartävling 2011 så gillar Mark även visor och annat som inspirerar vilket han gärna framhåller och det var som trubadur han valde att gästa replokalen denna gång.

För Mark är det viktigt att ha nära till humorn och han berättade att det finns videoklipp av varierande karaktär med honom på internet för den som är intresserad.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista