Jacob Widén konstaterar att det var drag på publiken i Lerdala i somras. Foto: Marie Schnell / P4 Skaraborg Sveriges Radio
Musik i Skaraborg

Hör Neverstores konsert på Gröna Lund i Lerdala

"Lerdala har varit hemmaplan för oss"
19 min

Neverstore är ett av Skaraborgs mest meriterade hårdrocksband. Jacob Widén från Neverstore gästade Musik i Skaraborg idag, där vi också hörde delar av sommarens konsert i Lerdala Folkets Park.

Med tre släppta album, två MTV Music Awards och otaliga spelningar i Sverige, Japan och Europa firade Neverstore tio år som band för ett par år sedan. Sen blev det tyst.

Men efter en längre period ifrån varandra isolerade sig trion i en stuga i skogen utan kontakt med omvärlden och där väcktes lusten till att spela och skriva musik ihop till liv igen.

Bandet fick förmånen att göra förra årets officiella EM-låt ”Vi Mot Världen”.
Senaste albumet släpptes 6 februari 2013 och därefter gav sig bandet äntligen ut på vägarna igen! I somras uppträdde de på hemmaplan, i Lerdala Folkets Park.

Anders Jernquist

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".