Nöje

Team Elisa vann Körslaget

1:39 min

Team Elisa med dansbandssångerskan Elisa Lindström från Töreboda i spetsen vann TV4:s nöjesprogram Körslaget. Efter många veckors sjungade i tv-rutan ställdes kören mot Anna Books kör från Munkfors i finalen.

Kören sjöng låtarna Genom eld och vatten av Sarek, Carolas fångad av en stormvind och låten The Rose av Bette Midler. Framföranden som gjorde kören till vinnare av hela tävlingen.

– Att få gå ut som vinnare är fantastiskt kul. Det var eufori, säger Elisa Lindström när P4 Skaraborg når henne under söndagsmorgonen.

Vinstsumman på en halv miljon kronor kommer gå till Töreboda Kulturskolas sångverksamhet. Ett självklart val för Elisa Lindström.

- Jag kände att musiken är så viktig för barn och ungdomar. För barn som inte vill hålla på med idrott måste det finnas en möjlighet för alla att hålla på med musik, säger hon.  

Nyheter P4 Skaraborg

0500-77 30 10
nyheterna.skaraborg@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista