Morgan Alling. Foto: Leif R Jansson/TT
KULTUR

Morgan Alling knockas av publikens respons

3:24 min

Skådespelaren Morgan Alling kommer till Vara ikväll med sin enmansföreställning om kärlek. Föreställningen är utsåld och själv är han överväldigad över hur väl mottagen hans show blivit.

Morgan Alling är en välkänd artist och skådespelare och har för många också blivit en representant och talsesperson för de människor som råkat illa ut på barnhem och fosterhem.

Det är just hans bakgrund som är basen i hans föreställning, en berättelse om hur en stukad och nertryckt människa till slut kunde resa sig och både ge och ta emot kärlek.

Och han har inget emot att vara en ambassadör för den gruppen av människor, säger han.

– Det är en roll jag gärna har. Jag är så otroligt glad och tacksam att jag kommit ut på andra sidan och idag kan hjälpa och stärka människor att också göra det.

Morgan Alling säger att föreställningen var lite av ett test om han kunde göra en föreställning som var rolig samtidigt som ämnet var hjärta och smärta. Och publikens reaktioner på föreställningen har överväldigat honom, berättar han.

– Att de skulle tycka om det trodde jag naturligtvis, men inte på det här sättet. De står upp och applåderar och skrattar om vartannat. Det har varit fantastiskt. Jag är helt knockad.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista