Campfire. Foto: Camilla Milton / P4 Skaraborg / Sveriges Radio

Akustisk och skön lägereldskänsla i Replokalen med Campfire

34 min

Campfire vill bjuda på dig som lyssnare på en lägereldskänsla. Trion är en gren av sexmannabandet Arkivet och när Campfire spelar blir det mer avskalat, som mingelmusik till fördrinken.

Bandet består av PeA Winter, Philip Voborny och Rickard Carlsson. Tre frilansande musiker från Stenstorp, Falköping och Skövde som förutom att lira i Campfire och Arkivet driver kulturskolor, spelar i Skövde storband och jagar bin i träden.

Campfire bjöd på en blandning i coversarkivet där Coldplay, John Mayer och Mando Diao tolkades på ett mjukt, avskalat och avslappnat sätt.

I ljudklippet hör du Campfires spelning i Replokalen samt bonuslåtarna "Free fallin'" och "Waiting on the world to change".

Vill du också vara med i Replokalen? Skicka ett ljudprov och en kort beskrivning om dig/din grupp. Mejla replokalen@sverigesradio.se, ring Ronny Nyman, tel 0767-69 21 55, eller skicka ett brev till Replokalen, P4 Skaraborg Sveriges Radio, 541 24 Skövde.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista