Flera olyckor när snön drog in över Skaraborg

Det har inträffat en rad trafikolyckor nu på eftermiddagen när snön började dra in över Skaraborg. I Ackligakorset utanför Tidaholm var tre fordon inblandade i en krock.

På riksväg 26 i Acklingakorset utanför Tidaholm var tre fordon inblandade i en krock som gjorde att det blev totalstopp i båda riktningarna.

Fyra personer var inblandade i olyckan varav en fick klippas loss av Räddningstjänsten och fick föras till sjukhus med smärtor i ryggen.

Nu runt halv sex tiden började trafiken flyta igen förbi olycksplatsen i Ackligakorset.

Den här olyckan får även följdverkningar för ishockeymatchen mellan Mariestad Bois och Tingsryd ikväll.

För Tingsryds spelarbuss sitter nämligen fast i köer kring olyckan och blir försenade till matchen.

Det är oklart vilken tid matchen börjar men starten blir alltså något förskjuten ikväll när det gäller Mariestad Bois mot Tingsryd.

På riksväg 46 vid Borgundarondellen i Falköping så kolliderade en lastbil och en personbil strax innan klockan fem. Oklart om det blev några personskador men det ledde till begränsad framkomlighet på platsen.

På trafikplatsen Glasbacken på E20 utanför Skara så inträffade en singelolycka då en bil körde in i vajerräcket, vilket även där ledde till begränsad framkomlighet. Ingen person skadades i samband med den olyckan.

Nyheterna P4 Skaraborg
nyheterna.skaraborg@sverigesradio.se
0500 77 30 10

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista