ISHOCKEY

Strålman blickar mot nya framgångar

4:29 min

28-årige Tibrosonen Anton Strålman hade en fin tid i New York Rangers med en final som avslutning, men som bekant blev det inte någon fortsättning och nu blickar han fram emot spel i Tampa Bay.

P4 Skaraborg träffar en harmonisk Anton Strålman i huset i Skövde där han ser ut att stortrivas med livet.

Men han medger att han inte var lika till freds när det stod klart att han fick lämna New York Rangers efter tre säsonger.

– Det var riktigt jobbigt de första dagarna, även efter det att jag skrivit på nya kontraktet. Man kände sig lite sviken med tanke på att det gått så bra, säger han.

Men snart flyttar han till Tampa i Florida där han ska påbörja spel på det där stora kontraktet, fem år, värt drygt 150 miljoner kronor.

– Det ska bli riktigt kul. Så småningom tror jag att laget kan vara med och konkurrera om att vinna Stanley Cup. Jag kommer till ett ungt lag med många intressanta spelare.

Dessutom berättade tidigare Skövde IK-spelaren om en tid då han faktiskt tvekade på om han verkligen orkade fortsätta med ishockeyn.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista