"Bajsaren" fortfarande lös

Polisen: Det har löst sig lite av sig självt
1:23 min

Polisutredningen av vem som gått in i olika Mariestadslägenheter och bajsat ligger i vila. I går togs fallet upp i tv-programmet Veckans brott.

Det var i somras som vi rapporterade om att flera hyresgäster i Mariestad utsatts för obehagliga händelser. Någon hade tagit sig in i deras bostäder och använt deras toaletter - något som upptäcktes eftersom personen inte spolat efter sig.

I går kväll togs fallet upp i Leif GW Perssons tv-program Veckans brott och där efterlystes tips från allmänheten. Men än så länge har det avgörande tipset uteblivit, samtidigt som lägenhetsintrången upphört. Polisen har gjort en rad åtgärder som dörrknackning och liknande - dock utan resultat.

– Vi har lagt oss i ett väntläge så får vi se om det dyker upp någonting. Men vi är ganska nöjda med att det upphört, säger Tony Johansson på Mariestadspolisen.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".