Sargon Abraham efter 1-1 matchen mot Halmia i somras då han gjorde SAIK:s mål. Nu kan han vara på väg att lämna Skövde för Halmstadlaget. Arkivfoto: Tommy Järlström P4 Skaraborg Sveriges Radio.
FOTBOLL

Spelarflykt hotar Skövde AIK

Fotbollsklubben Skövde AIK riskerar att tappa ytterligare två tongivande spelare efter att laget åkte ur division 1 den gångna säsongen.

Det är anfallaren Sargon Abraham och mittfältaren Bilos Yonakhir som tidigare i veckan var och provtränade med Halmstadlaget Halmia som slutade sjua i Skövde AIK:s serie.

Både Yonakhir och Abraham uppger för P4 Skaraborg att det känns intessant med Halmia men att de samtidigt inte stängt dörren för fortsatt spel i Skövde AIK.

Yonakhir att fri att lämna SAIK då hans kontrakt gått ut medan Abraham har ett år kvar med Skövde.

Sen tidigare har anfallaren Vandinho lämnat Skövde AIK och flygit hem Brasilien, lagkaptenen David Lidholm har uppgett att han med största sannolikhet lägger av och lagets bästa målskytt den gångna säsongen Edin Hamidovic har deklarerat att han vill spela högre upp än division 2.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".