1 av 2
Anton Fagerblom bredvid sin personliga assistent Stina Filipsson. Foto: Privat
2 av 2
Det var på Robert Wells konsert i Skövde i lördags som funktionshindrade Anton Fagerblom kastades ut. Foto: Privat

Anton blev utkastad - Wells kompenserar med privatkonsert

"Anton är en riktigt musikälskare. Han kommer tycka att det här blir jättebra"
3:43 min

Anton Fagerblom fick inte vara kvar på Robert Wells Skövdespelning då arrangören tyckte han var för störig. Nu kompenserar Wells med en hemma-hos-spelning.

Det var i lördags som Falköpingskillen Anton Fagerblom kördes ut från konserten i Arena Skövde. Arrangören tyckte att Anton helt enkelt störde för mycket.

– Anton tyckte det var bra och blev glad. Han var uppe och dansade och tjoade två gånger tror jag. Då kom producenten och sa att vi fick gå. Vi förstod inte riktigt varför, berättar Antons personliga assistent Stina Filipsson.

– Han blev ju besviken. Vi hade sett fram mot det här.

Men misstag går ju ofta att reparera. Nu har producenten i samråd med den helt ovetande Robert Wells bestämt sig för att kompensera Anton. På ett ganska häftigt sätt.

– I söndags ringde producenten och sa att Robert Wells kommer hem till Anton på torsdag och gör en privatspelning. Anton är en riktig musikälskare så han kommer tycka det är jättebra, säger Stina Filipsson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".