Anna-Maria Johansson var inte nöjd med Skövde HFs försvarsspel .Arkivbild.Foto Tommy Järlström P4 Skaraborg Sveriges Radio.
Anna-Maria Johansson var inte nöjd med Skövde HFs försvarsspel .Arkivbild.Foto Tommy Järlström P4 Skaraborg Sveriges Radio.
Handboll

Försvaret svek för Skövde HF

Anna-Maria Johansson: Vi var inte riktigt där efter pausen
1:42 min

Tre mål skiljde lagen åt när Skövde HF förlorade på hemmaplan mot Team Eslövs IK med 27-30.

Skövde HF får alltså gå in i EM-uppehållet med en förlust i damernas elitserie i handboll.

Det började dock bra för Skövde. Man hade ett bra spel, något som resulterade i att man hade en ledning stora delar utav första halvlek. Men 26:30 in i matchen tappade man ledningen för gott.

Andra halvleken var en spegelvänd bild av matchen. Nu var det Eslöv istället som var steget före Skövde. Eslöv tog ledningen tre minuter in i andra halvleken och släppte den aldrig.

– Det kändes som om vi inte riktigt var där efter pausen, det är små tillfälligheter som gör det. Vi missade några lägen och stod inte riktigt bakåt, då satte de sina lägen och vi missade våra och då drog de ifrån med några mål, Skövdes Anna-Maria Johansson.

Anna-Maria Johansson hade dock fått fart på sin bössa, 6 mål från niometersskytten.

– Formen har varit stigande under hösten, det har känts bättre under dem sista matcherna. Så det är väll positivt inför EM, sa Anna-Maria Johansson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".