Mikela Grundström
Mikaela Grundström. Foto: Next Skövde

Next Skövde-chef hoppar av

Turbulensen i det kommunägda turismbolaget Next Skövde fortsätter. Mikaela Grundström, en av bolagets tre affärsområdeschefer, har sagt upp sig.

Mikaela Grundström tillträdde tjänsten som ansvarig för affärsområde möten den 1 maj i år. Hon gjorde sin sista arbetsdag i går onsdag och väljer alltså nu att sluta efter bara sju månader på Next Skövde.

Den officiella orsaken som ledningen meddelat är att hon fått ett nytt jobberbjudande vilket ska bli officiellt under dagen.

– Det kom väl lite som en chock för dem. Sedan är det väl alltid så att det aldrig kommer passande när någon slutar, så det var väl tråkigt tyckte de, säger Mikaela Grundström om reaktionen från Next Skövde.

Vi har tidigare rapporterat om flera uppmärksammade avhopp från bolaget. För två år sedan petades dåvarande vd:n Per Ekberg på grund av "kommunikationssvårigheter".

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".