Det var besvärligt på vägarna under morgonen. Så här såg det ut på väg 200 utanför Väring i morse. Foto: Mats Öfwerström / Sveriges Radio
Det var besvärligt på vägarna i morse. Så här såg det ut på väg 200 utanför Väring strax före klockan åtta. Foto: Mats Öfwerström / Sveriges Radio

Halt på vägarna - flera olyckor

Snöfallet ställer till det i trafiken under morgonen och förmiddagen. Det kan bli ännu sämre väglag när regn är på väg västerifrån. Flera olyckor har inträffat på vägarna.

På riksväg 26 i höjd med Sjötorp har en lastbil gått av vägen och chauffören har förts till sjukhus med magsmärtor. Enligt räddningstjänsten ligger lastbilens släp delvis över vägen och det här kommer att påverka trafiken i flera timmar.

Vid sjutiden inträffade en olycka på E20, en singelolycka där bilen gick av vägen vid Brännebrona mellan Götene och Mariestad. Föraren klarade sig utan skador.

Strax efter den olyckan så körde en person av vägen i Skövde och krockade med en lyktstolpe. Personen klagade på nackont och ambulans kallades till platsen.

Senare under morgonen och under förmiddagen väntas det regn i Skaraborg vilket kan innebära att vägarna blir ännu halare.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".