Ännu inget genombrott i rånarjakten

Länskriminalen: Vi är intresserade av tips från allmänheten
1:33 min

Länskriminalen har ännu inte gripit någon efter gårdagskvällens skjutning i en butik i Tidaholm. Utredarna undersöker nu om det kan finnas ett samband till måndagsmorgonens rån mot Mc Donalds i Trollhättan.

– Det vi gör nu är att höra de personer som var inblandade i det här. Det vill säga den person som blivit skadad och andra vittnen till det här, säger Lars Johansson på länskriminalen i Skövde.

Han förklarar att det i nuläget mer handlar om att analysera vittnesuppgifter och tekniska fynd från brottsplatsen, snarare än att vara ute och spana efter gärningsmännen.

Tidigt i morse rånades Mc Donalds vid Överby utanför Trollhättan på ett sätt som påminner till viss del om detta. Tittar ni på ett samband?

– Vi har hela tiden löpande kontakt med våra granndristrikt. Vi tittar naturligtvis på om det finns några likheter.

Polisen är nu intressserad av att komma i kontakt med privatpersoner som sett någonting i Tidaholm i går kväll som kan sättas i samband med rånförsöket mot Matöppet / Frasses hamburgare.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".