Filip Thörnqvist
Filip Thörnqvist och hans lagkamrater måste vända på underläget i Västervik för att få fortsätta säsongen. Arkivfoto: Anna Engström.
ISHOCKEY

Play off: Västervik-Mariestad BoIS

Västervik-Mariestad match2

Säsongen är över för Mariestad BOIS efter förlusten med 2-5 i matchen mot Västervik (0-2 i matcher). Calvin Smith slog in ledningsmålet för BOIS efter drygt åtta minuters spel, men sedan vänder Västervik till ledning och seger. Erik Olsson slog in reduceringen till 2-4 i andra perioden. Texten uppdateras.

BoIS föll efter en tät drabbning hemma i Katrinhallen med 0-2 i torsdags och nu är det bara vinst som räknas om säsongen inte ska ta slut.

Vi sänder match 2 i sin helhet här i webbradion, från nedsläpp till slutsignal. Den går dessutom att följa via applikationen Radiosporten Play.

Om Mariestad lyckas besegra Västervik under lördagseftermiddagen så följer en direkt avgörande match redan imorgon söndag.

Även den hör du här på vår sajt i webbradion och i applikationen Radiosporten Play.

Kommentator Patrik Wirengård.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".