Karsten Torebjer
Karsten Torebjer. Foto: Pressbild

Mediumet Karsten Torebjer i ny serie på SVT Flow

8:50 min

Ikväll 19.00 i SVT Flow har det första avsnittet premiär av Karsten Torebjer - Psychic medium. En karaktär spelad av Patrik Larsson och regisserad av Alain Darborg som pluggat på Högskolan i Skövde.

Jönssonligan - Den perfekta stöten har gått på bio i två månader och sålts till flera länder. Nu är Alain Darborg tillbaka med nytt material tillsammans med det danska mediumet Karsten Torebjer.

– Jag mår ju bäst när jag sitter i skiten, säger Alain och garvar. Så ju mer grejor jag har på gång desto bättre mår jag. Det här är en humorserie.

Karsten, som tidigare setts i SVT:s Morgonsoffan kommer blanda friskt i sina uppdrag. Han kommer ta kontakt med Michael Jacksons ande samt hjälpa en tant med sin besatta begonia i avsnitten.

Men Karsten heter ju egentligen något annat och är komiker. Patrik Larsson, som gör Karsten, har också medverkat i andra tv-program som t.ex. Extra extra, Kvarteret Skatan och Cirkus Möller.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista