Jesper Bryngelsson Foto: Magnus Sundvall
Jesper Bryngelsson går till moderklubben Nora efter en lång karriär i Villa Lidköping. Foto: Magnus Sundvall.
BANDY

Bryngelsson lämnar Villa Lidköping

Jesper Bryngelsson, som under många år varit Villa Lidköping trogen, går till moderklubben Nora.

Villa Lidköping-profilen Jesper Byngelsson avslutar sin aktiva bandykarriär i moderklubben Nitro Nora BS. Det skriver Villa Lidköping i ett pressmeddelande.

Bryngelsson och Villa har kommit överens om ett utlåning för resten av säsongen med omedelbar verkan vilket betyder att han kan vara spelklar redan nästa helg till Noras hemmamatch mot Lidköpings AIK.

Jesper Bryngelson har tillhört Villa Lidköping i drygt åtta säsonger och krönte karriären med att vara lagkapten vid SM-finalen 2012. Den här säsongen har det blivit mindre speltid för 38-åringen men han ser tillbaka på tiden i Villa Lidköping på ett mycket positivt sätt.

– Det finns mycket härliga minnen och jag är verkligen glad att jag fått göra den här resan. Villa Lidköping kommer alltid att vara klubben i mitt hjärta och jag har många i föreningen, spelare och inte minst publik att tacka, säger Jesper Bryngelsson i ett pressmeddelande.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".