Stefan Lövfen under en presskonferens. Foto: Claudio Bresciani/TT
1 av 2
Stefan Löfven kallar idag samtliga distrikt för telefonkonferens. Foto: Claudio Bresciani/TT
Patrik Björck och Ingvor Bergman
2 av 2
Skaraborgs läns distriktordförande Patrik Björck kommer att medverka i telefonkonferensen. Här tillsammans med socialdemokrat Ingvor Bergman. Foto: Emilie Lindholm / P4 Skaraborg Sveriges Radio

Stefan Löfven kallar till möte efter nya opinionssiffror

Statsministern kallar på torsdagen till ett möte där han bjuder in partiets samtliga distriktsordföranden. Patrik Björck, distriktsordförande i Skaraborg, kommer att medverka.

Idag har stadsministern kallat till en telefonkonferens med partiets samtliga distriktsordföranden. Den senaste tidens opinionssiffror har visat på historiskt lågt stöd för Socialdemokraterna och i Sifos senaste undersökning var väljarstödet för partiet bara 23,3 procent - den sämsta siffran sedan Sifo inledde sina mätningar 1967.

Patrik Björck är riksdagsledamot och distriktsordförande för Socialdemokraterna i Skaraborgs län. Enligt honom är den här konferensen en av flera i ett löpande arbete och han poängterar att Socialdemokraterna inte ändrar sina frågor efter opinionssiffror.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista