Johan Sixtensson Foto: Anders Wiklund / TT
Villas tränare Johan Sixtensson tycker att laget gjorde en bra match senast. Det gäller bara att komma förbi motståndarnas supermålvakt. Foto: Anders Wiklund / TT
BANDY

Johan Sixtensson förlänger med Villa

2:15 min

Villas tränare Johan Sixtensson har skrivit på för ytterligare två år i klubben.

– Här finns de absolut bästa förutsättningarna på alla plan. Det gäller såväl tränings- och matchmässigt som att vi har hängivna supporters. Att Villa Lidköping är en välskött förening betyder förstås också mycket, säger Johan Sixtensson i ett pressmeddelande.

Han har spelat nästan 200 matcher för Villa och efter tre säsonger som tränare i Gripen Trollhättan, kom han tillbaka till Lidköpingslaget som tränare 2014.

Under sina två år som tränare har han tagit laget till semifinal; i fjol blev det bronsmatch, hur det går i år återstår att se.

- Det känns givetvis väldigt bra att få fortsatt förtroende. Att ha detta klart när vi nu går in i slutfasen på säsongen innebär lugn och ro som kan ge full fokus på de kommande matcherna, säger Johan Sixtensson.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista