Andreas i skjorta och kavaj.
Foto: Janne Danielsson/SVT

Andreas gift vid första ögonkastet

"Jag tvekade aldrig att vara med"
1:29 min

Kan ett arrangerat äktenskap vara vägen till kärlek? En som kanske vet är Andreas Brodd från Skövde som varit med i SVT:s Gift vid första ögonkastet.

Under måndagen släpptes det sista avsnittet i SVT:s Gift vid första ögonkastet på webben. En serie där de tre paren blev ihopsatta av experter och inte möttes förrän på själva bröllopet.
- Jag tvekade aldrig att vara med, det var en kul grej. Det var många känslor när vi såg varandra första gången, säger Andreas Brodd i eftermiddagsprogrammet.

Men mycket har hänt sen inspelningen i somras, bland annat har Andreas Brodd flyttat till Skövde. Och av äktenskapet blev det inget, trots att han ville fortsätta att vara gift ville hans matchning Nina skiljas.
- Man måste ju vara två. Men jag blev lite ledsen.

Tror du fortfarande på kärlek vid första ögonkastet?
- Nja, det vet jag inte om jag gör. Det har inte drabbat mig, men det finns kanske en första gång för alla, säger Andreas.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".