kö villa lidköping sparbanken arena
1 av 4
Kön sträckte sig lång till Villas kansli idag när de öppnade sitt biljettsläpp med tillhörande bussresor till SM-finalen i Stockholm på lördag. Foto: Kristoffer Hilmersson/P4 Skaraborg
Johnny Gunnarsson villa fan från Lidköping.
2 av 4
Johnny Gunnarsson från Lidköping var en av alla köande fans. Här gör han Villa-tecknet inför finalen på lördag. Foto: Reporter: Kristoffer Hilmersson.
Arne Nord och villafans.
3 av 4
Arne Nord med kamrater var först med att anmäla sig till resan till Stockholm. Foto: Kristoffer Hilmersson/P4 Skaraborg
Kö Villa lidköping sparbanken arena.
4 av 4
Kön till biljetterna sträckte sig långt ut på parkeringen till arenan i Lidköping. Foto: Kristoffer Hilmersson/P4 Skaraborg.
VILLAVECKAN

Stort intresse vid biljettsläpp hos Villa-Lidköping

2:55 min

Idag öppnade Villa Lidköping sin biljettförsäljning med tillhörande bussresor till SM-finalen som spelas på lördag och intresset var stort.

Ett femtiotal förväntansfulla fans hade börjat köa redan innan dörrarna öppnades imorse och Arne Nord från Lidköping stod först i kön och han var inte nervös inför finalen.

– Det är som vanligt och sen på lördag blir det full fart. Får man bara tag på biljett och resa så är allting fixat, säger Arne Nord.

Johnny Gunnarsson från Lidköping var en av de många som köade till biljetterna under måndags morgonen och han menar att det är ett måste att gå på finalen.

– Detta är en one-in-a-lifetime alltså. Pulsen och trycket som blir på en SM-final är helt otroligt.

Jag hoppas att jag får biljetter och efter det så hoppas vi på vinst i Stockholm.

På Villas kansli så har det varit full gång hela dagen och Victor Bergqvist som är föreningsutvecklare för Villa Lidköping var med och sålde biljetter, souvenirer och villa-kläder. De var väl förberedda för det stora trycket under dagen och tycker att det är roligt med det stora intresset.

–  Vi kommer kunna bemöta trycket och det är mycket bandyfeber just nu precis som vi vill, säger Victor Bergqvist från Villa Lidköpings kansli.

Diskussionerna och surret gick varma i kön till biljetterna idag och tankarna kring finalen var positiva hos fansen.

De tar det den här gången, det har jag känt på mig hela tiden.

– Jag tror på de den här gången. Det verkar som om de inte är nöjda förrän de har tagit ett SM-guld, säger Berit Olsén från Lidköping.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista