Till vänster Sillvester Jellinek och bredvid ordförande i First Hotels Asmund Haare. Foto: Annelie Hüllert-Storm/P4 Skaraborg
Silvester Jellinek (till vänster). Foto: Annelie Hüllert-Storm/P4 Skaraborg

Jellinek polisanmäler - hjul lossnade under bilfärd

Någon har lossat på hjulbultarna på flera fordon och det upptäcktes när ett hjul lossnade mitt under en bilfärd - det tror Silvester Jellinek som anmält händelsen.

Enligt Silvester Jellinek ska tre fordon har blivit saboterade, två bilar och en hästtransport, det skriver Skaraborgs Allehanda.

Sabotaget upptäcktes när Jellineks fru och dotter var på väg till en hästtävling och ett av hjulen på hästtransporten lossnade mitt under färden. När en man då stannade för att hjälpa till märkte han att alla hjulbultar var lösa på både bilen och hästtransporten.

Frun ringde då direkt till Silvester Jellinek som också han var mitt under en bilresa i sin bil. Han stannade då bilen och upptäckte att även hans bil hade blivit utsatt för samma sabotage.

Silvester Jellinek som är delägare i hotell Billingehus i Skövde säger till tidningen att händelsen är helt sjuk och han undrar hur någon kan göra så här.

Jellinek blev även utsatt för sabotage förra veckan då någon skapade ett facebook-konto i hans namn och skickade ut skamliga förslag.

Båda händelserna är anmälda till polisen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".