MP i Lidköping kallar till krismöte efter Kelemens uttalande

Anna Kelemen som sitter i Miljöpartiets valberedning i Skaraborg och i Lidköpings kommunfullmäktige svarade i morse en Aftonbladetreporter med frågan: Är du dum i huvudet? Nu kallar Miljöpartiet i Lidköping till krismöte. 

Det var när Aftonbladets reporter sökte Anna Kelemen i går kväll för ytterligare en kommentar kring riksvalsberedningens arbete som han fick till svar i morse: Men kära du, är du dum i huvuvet? Vänligen Anna Kelemen Riksvalsberedare, skriver Aftonbladet.

Med anledning av det kallar Miljöpartiet i Lidköping till krismöte ikväll. 

Miljöpartiet vill inte kommentera händelsen innan mötet ikväll säger Göran Larsson till P4 Skaraborg som är gruppledare för Miljöpartiet i Skaraborg.

Anna Kelemen sitter i Miljöpartiets valberedning i Skaraborg och i Lidköpings kommunfullmäktige, och det va i morse som hon i ett sms svarade till en reporter på Aftonbladet med frågan om han var dum i huvudet, när reportern frågade om kommentarer angående valberedningen.

Samtidigt står det nu klart att vice statsminister Åsa Romson kommer att avgå som minister sedan valberedningen kommit med beskedet att de vill byta ut henne mot biståndsminister Isabella Lövin.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".