Ska Monika Rajnohova få sällskap av ytterligare någon utländsk stjärnspelare i Skara HF?
Ska Monika Rajnohova få sällskap av ytterligare någon utländsk stjärnspelare i Skara HF? Foto: Jens Prytz/Sveriges Radio. Arkivbild.

Skara HF jagar ny stjärnvärvning

Säsongsstarten för Skara HF har varit under nykomlingens förväntningar och nu försöker föreningen rusta upp laget genom att plocka in vassa nyförvärv tills serien startar om vid jul.

Enligt Emil Persson som hjälper Skara HF med värvningar till klubben så är kontakter tagna med tre spelare som är potentiella nyförvärv.

Persson vill inte uppge vilka det handlar om men alla tre är utländska spelare, två av dem spelar i Danmark och en i den norska ligan.

Samtliga tre är niometersspelare vilket är en position som behöver förstärkas för att få fart på klubbens anfallsspel som hakat betänkligt så här långt.

Enligt Persson så kan det bli aktuellt att värva två av de tre spelarna om allt går i lås.

Så det återstår med andara ord att se om slovakiskan Monika Rajnohova får sällskap av ytterligare någon stjärnvärvning tills serien startar om för Skaras del den 21:a december borta mot Västerås.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".